Korvapuusti 2.0

Kuva korvapuusteista.

24 kpl

Näissä pullissa riittää täytettä ja makua!

5 dl maitoa
1 pala (50 g) hiivaa
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl kardemummaa
900 g vehnäjauhoja (noin 13,5 dl)
2 tl suolaa
200 g voita tai margariinia

Korvapuustitäyte

80 g voita tai margariinia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia

Kookostäyte

80 g voita tai margariinia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl vehnäjauhoja
1 pieni kananmuna
1 ½ dl kookoshiutaleita

Voiteluun

1 kananmuna

Viimeistelyyn

Dansukker Rapeaa Raesokeria
suomalaista Dansukker Taloussokeria
kookoshiutaleita

Lämmitä maito 40-asteiseksi. Murenna hiiva taikinakulhoon, lisää sokeri, kardemumma, suola ja lämmin maito. Lisää 2/3 jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti pari minuuttia. Lisää huoneenlämpöinen rasva ja loput jauhot. Vaivaa kulhon laidasta irtoava, pehmeän kimmoisa taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.

Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli toinen taikinapala suorakaiteen muotoiseksi, noin 50 x 30 cm:n, levyksi. Levitä huoneenlämpöinen rasva levylle, ripottele sokeri ja kaneli päälle ja rullaa levy. Leikkaa rullasta 12 tasakoista palaa, siirrä palat leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin. Tee puusteiksi kahdella sormella palan keskeltä painaen. Peitä ja kohota.

Kauli toinen taikinapala samoin. Sekoita huoneenlämpöiset kookostäytteen aineet, levitä täyte taikinalevylle ja rullaa levy. Leikkaa rullasta 12 tasakoista palaa ja siirrä palat kierteet ylöspäin avoimena isoihin alumiini- tai paperimuffinivuokiin (à ø 8 cm / 1,1 dl). Vedä palojen keskelle viilto terävällä veitsellä, ei pohjaan asti. Peitä ja kohota.

Voitele kohonneet pullat rikkivispatulla kananmunalla. Ripottele korvapuustien päälle raesokeria ja kookospuustien päälle sokeria ja kookoshiutaleita. Paista uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.

Nauti lämpimänä.

Vinkki! Jos haluat pakastaa pullat, pakasta ne välittömästi jäähtymisen jälkeen.